Pinautomaten voor restaurants: het verhaal van pannenkoekenrestaurant de Waegh
26 januari 2021 

Pinautomaten voor restaurants: het verhaal van pannenkoekenrestaurant de Waegh

PinDirect komt graag in contact met haar klanten om hun pin ervaringen te bespreken en heeft daarom onlangs bijgepraat met pannenkoekenrestaurant De Waegh.

Pannenkoekenrestaurant de Waegh: al sinds 2016 klant bij PinDirect

De Waegh, gevestigd op het plein in Nijkerk, is een pannenkoekenrestaurant dat al ruim negen jaar bestaat. Qua vormgeving lijkt het restaurant op een jungle en naast pannenkoeken en poffertjes kan je ook bij de zaak terecht voor onder andere luxe hamburgers.

Michel en Amanda van Beek, de eigenaren van de Waegh, waren op zoek naar een mobiele pinautomaat zodat de gasten op het terras ook makkelijk konden betalen. Na een korte zoektocht op het internet kwamen zij bij PinDirect terecht.

Een mobiele pinautomaat

Bij de Waegh wordt gebruik gemaakt van de Vx680 pinautomaat, een apparaat dat werkt op GPRS. Deze mobiele pin kan overal in de zaak en op het terras ingezet worden. “De pinautomaat bevalt goed: hij is robuust en sterk en we hebben nog nooit echte problemen gehad. De updates gaan vanzelf, daar hebben we geen omkijken naar en de service van PinDirect vinden wij fijn.”

Mobiele pinautomaten worden de laatste jaren steeds populairder. Op deze manier kunt u uw klanten overal in uw pand of op uw locatie laten betalen. U zit niet meer vast aan uw balie, kassa of vaste internetverbinding.

Pinnen tijdens de corona crisis

Bij veel bedrijven is het pingebruik tijdens de corona crisis sterk veranderd. Ook bij de Waegh was dit het geval. “Wij kunnen helaas nog steeds geen gasten ontvangen, wel kan er bij ons afgehaald worden. Omdat we minder gasten hebben wordt er dus helaas ook minder gepind dan voorheen.” (2021)

PinDirect maakt gebruik van pinbundels. Elk van deze bundels staat voor een bepaald aantal maandelijkse pintransacties die u binnen uw bundel kunt maken. U kunt uw bundel volledig kosteloos omzetten naar een gewenste bundel naar keus. Heeft u een seizoensgebonden onderneming? Of verricht u vanwege bepaalde omstandigheden minder pintransacties? Dat is geen probleem met onze bundels. Hierdoor betaalt u nooit te veel! Neem hiervoor contact op met onze support afdeling via 088 020 98 20.

Benieuwd naar Pannenkoekenrestaurant de Waegh? Kijk voor meer informatie op pannenkoekenrestaurantdewaegh.nl


Vindt u het leuk als PinDirect ook bij u langs komt voor een interview? Neem dan contact met ons op!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.