Altijd een werkende pinautomaat achter de hand op de markt?
13 februari 2020 

Altijd een werkende pinautomaat achter de hand op de markt?

De marktdag begint, de eerste bezoekers komen er al aan. Het is een mooie dag dus het kan wel eens lekker druk worden vandaag. Een mooie dag om een mooie omzet te draaien. Ook de bezoekers hebben het bezoek aan de markt en aan uw kraam standaard in hun agenda staan. Een visje, een bloemetje, wat lekkere noten, een stuk kaas en iets voor het huisdier.  Het wordt een mooie dag vandaag!  Het wordt een mooie dag vandaag …… als uw klanten continu kunnen blijven pinnen!

Wat nu in geval van een storing?

Ten opzichte van de traditionele service contracten bij veel partijen waarbij in geval van een storing;

  • U bij het inzetten van één pinautomaat geen pinbetalingen, gedurende de storing kunt accepteren en,
  • U hierdoor een verlies van een essentieel stuk omzet heeft.
  • U een gegarandeerde reactietijd krijgt maar geen gegarandeerde reparatie tijd.
  • U bij het inzetten van twee of meer mobiele pinautomaten op de markt, u voor iedere pinautomaat nog steeds het volle servicetarief per pinautomaat betaald.

is de meerwaarde van het PinDirect ambulante handel pakket, het continu kunnen blijven pinnen tijdens een marktdag.

De Ambulante handel

De ambulante handel is een specifieke MKB doelgroep met specifieke wensen ten aanzien van betaalsystemen. De ervaring die wij als PinDirect hebben opgedaan in deze markt en mede door de gesprekken met de Centrale Vereniging voor Ambulante handel (CVAH), hebben ons de bevestiging gegeven dat een aantal zaken hierin beter georganiseerd kunnen worden.

Het Ambulante handel pinpakket

Het PinDirect Ambulante handel pinpakket is in samenwerking met markthandelaren samengesteld. Dit pakket houdt in dat u  een extra, reserve mobiele V400m pinautomaat kunt aanschaffen, waarbij de servicekosten gebaseerd zijn op de inzet van deze Verifone pinautomaat als “reserve” pinautomaat. U ontvangt hiermee service voor twee mobiele pinautomaten tegen de servicekosten van één pinautomaat. U kunt één pinautomaat of twee pinautomaten bij ons aanschaffen of u kunt uw bestaande Verifone systeem(en) onderbrengen in deze deal. Daarnaast krijgt u bij ons een aantal gratis accessoires o.a. ter bescherming van valschade, vochtstade en stootschade van uw pinautomaat.

Over PinDirect
PinDirect is al meer dan 10 jaar een gevestigde naam in de wereld van de betaalsystemen. Gevestigd in een historisch pand nabij het centrum van Amersfoort leveren wij betaaloplossingen in de vorm van pinautomaten aan een groot aantal partijen en ondernemers, voornamelijk in het MKB segment.

Die specifieke focus op het midden- en klein segment heeft er voor gezorgd dat PinDirect een eigen identiteit heeft ontwikkeld, een identiteit die zich kenmerkt in een goede bereikbaarheid, snelle leveringen maar bovenal een luisterend oor voor haar klanten. Hierdoor kunnen wij snel een juist pinpakket maken voor de klant en leveren.

Heeft u interesse in het ambulante handel pinpakket én wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem direct vrijblijvend contact op via 088 020 98 10 of kijk op PinDirect.nl/cvah

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.