Voordelen van een android pinautomaat
10 november 2023 

Voordelen van een android pinautomaat

Er zijn constante ontwikkelingen in de betaalwereld. Eén van de belangrijkste ontwikkelingen tot nu toe is het gebruik van het Android-besturingssysteem. Deze ontwikkeling heeft het leven van veel ondernemers een stuk makkelijker gemaakt.

Wat is een Android pinautomaat?

Het is eigenlijk al redelijk vanzelfsprekend. Het is een pinautomaat met een Android-besturingssysteem, maar wat houdt dat nou precies in? Android is een open source-technologie, wat betekent dat iedereen er iets aan toe kan voegen. Dit heeft ertoe geleid dat er verschillende apps en functionaliteiten zijn ontwikkeld die het ontvangen van pinbetalingen mogelijk heeft gemaakt.

Dit brengt voor jou als ondernemer ook een aantal voordelen met zich mee:

Gebruiksvriendelijk

De nieuwe Android pinautomaten hebben een intuïtief en gebruiksvriendelijk design. Zo is het gemakkelijk om te gebruiken en onder de knie te krijgen.

Support op afstand

Mocht er iets mis zijn met de pinautomaat wat mogelijk software gerelateerd is, dan kunnen onze supportmedewerkers gemakkelijk op afstand het probleem verhelpen. Ze kunnen met jouw toestemming het apparaat overnemen en kijken of ze het probleem op afstand kunnen verhelpen. Kan dit niet op afstand verholpen worden? Dan kan je de pinautomaat opsturen ter reparatie en krijg je een tijdelijke vervanging.

Mobiel

De A77 en A920 die wij aanbieden beschikken beide over een Android-besturingssysteem. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te gebruiken én ze lijken ook nog eens op een normale telefoon.

Efficiëntie

Doordat de pinautomaten mobiel en gemakkelijk in gebruik zijn, kan iedereen ermee over weg. Zo heb je bijvoorbeeld in de horeca niet aparte medewerkers nodig om af te rekenen én kan je hem meenemen naar het terras. Daarnaast kan je meerdere apps installeren die helpen met onder andere voorraadbeheer of personeelsmanagement. Zo kan je dus efficiënter werken met een Android pinautomaat.

Veiligheid

De Android pinautomaten zijn de nieuwste op de markt en voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Het is daarom ook niet mogelijk om allemaal apps uit de Play Store te installeren. Vanuit de afgeschermde CCV-Store kan je apps vinden die allemaal zijn goedgekeurd voor betaalverkeer. Zo hoef je niet bang te zijn dat je een verkeerde app installeert en zo het toestel in gevaar brengt. Daarnaast zijn de automaten PCI-gecertificeerd. Dit is een internationale veiligheidsstandaard die kaarthouders beschermt, fraude voorkomt en datalekken beperkt.

Altijd up-to-date

Android is een platform wat constant verder ontwikkelt. Hierdoor komen er telkens nieuwe apps en functionaliteiten bij die jou als ondernemer gaan helpen om op de concurrentie vooruit te blijven lopen.

Interesse gekregen?

Heb je interesse gekregen in één van deze automaten?

Bekijk dan één van onze mobiele pinautomaten met Android besturing.

Of onze vaste pinautomaat met Android besturing.

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.