A920 in het zonnetje

🌞 Soms is het fijn om even in het zonnetje gezet te worden.🌞
Wij vinden dat onze pinautomaten daar geen uitzondering van zijn.

De vorige keer hadden we de mobiele CCV A77 pinautomaat in het zonnetje gezet. Dus vandaag leek het wel tijd voor zijn grote broer, de mobiele A920 pinautomaat (ook wel Mobile A920 genoemd).

De CCV A920 is vergelijkbaar met de CCV A77 qua design. Door zijn grote touchscreen is hij gemakkelijk te bedienen én ziet hij er super modern uit!

Het grootste verschil zit hem in de thermische bonprinter. Waarbij de CCV A77 alleen de optie heeft om de bon te mailen, heeft de CCV A920 ook de optie om een fysieke bon uit te printen. Zo hebben jouw klanten de optie voor een bonnetje op de mail of op papier.

De CCV A920 kan naadloos tussen wifi en 4G switchen, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je zonder verbinding komt te zitten. Daarnaast kan je door het Android-besturingssysteem ook nog eens handige apps installeren.

Mocht je nou geen behoefte hebben aan een fysieke bonprinter, dan is de CCV A77 een perfect alternatief.

Koop hier de mobiele A920 pinautomaat

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.