Contact Acquirer uitvoeren

Ondervindt u problemen met betrekking tot uw internetverbinding op uw pinautomaat? Een Contact-Acquirer handeling analyseert uw verbinding en kan dit probleem oplossen.
Is uw probleem na de Contact-Acquirer nog niet opgelost? Bekijk dan onze pagina met de bekende foutmeldingen, de actuele storingen of neem contact op door te mailen naar support@pindirect.nl of te bellen naar 088 020 98 20.
  1. Druk op de linker paarse knop (bij Vx680 op 'Menu');
  2. Selecteer 'Manager menu';
  3. Voer het wachtwoord '99999' en druk op 'ok';
  4. Selecteer 'Functies';
  5. Selecteer 'C-TAP';
  6. Selecteer 'Contact Acquirer'.
  7. Selecteer 'CCV Host' of 'Equens Host'
Uw pinautomaat voert een Contact-Acquirer uit waarna er een bon geprint wordt met de resultaten. Doet er een probleem voor waardoor de parameter sessie niet geslaagd is? Neem dan contact op door te mailen naar support@pindirect.nl of te bellen naar 088 020 98 20.
Reactie plaatsen