Netwerkverbinding van uw pinautomaat

Uw pinautomaat pint altijd via een internetverbinding, dit werkt bij onze vaste pinautomaten via uw vaste internetverbinding en bij de mobiele pinautomaat via Wi-Fi of GPRS. Lees hier meer over de beste internetverbinding voor u.

Vaste internetverbinding

U krijgt bij uw vaste pinautomaat standaard een UTP-kabel voor uw internetverbinding, echter dient u rekening te houden met de afstand van uw router tot uw pinautomaat. Wanneer dit een grote afstand betreft is het handig voortijdig de bestemmingsplaats van uw pinautomaat te voorzien van een internetaansluiting.

Mobiele internetverbinding

Heeft u een mobiele pinautomaat besteld, dan verbindt deze zich met het netwerk via een GPRS of een Wi-Fi verbinding. Onze GPRS pinautomaten werken met het GPRS netwerk van KPN met zijn stabiele netwerk en beste dekking in Nederland. Wilt u weten of uw locatie gedekt wordt door het netwerk van KPN, bekijk dan hier de dekkingskaart van KPN (2g). De Wi-Fi pinautomaten kunnen aangesloten worden op elk Wi-Fi netwerk, bij uw onderneming, bij de klant of bijvoorbeeld via een hotspot van uw telefoon. Houdt er wel rekening mee dat de verbinding sterk moet zijn om uw klanten zo snel mogelijk te laten pinnen. Het is niet mogelijk om een pinautomaat aan te sluiten op een Wi-Fi verbinding waarbij er gebruik wordt gemaakt van een aanmeldingspagina.

Meer informatie over de pinverbinding

Regelmatig schrijven we berichten over de netwerkverbinding voor uw pinautomaat. Zie hieronder voor een overzicht.

Reactie plaatsen