Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over een pinautomaat, service, accessoires of transactieverwerking? Bekijk dan of uw vraag hieronder staat weergegeven. Heeft u nog steeds geen antwoord op uw vraag gekregen, dan kunt u het proberen via de webchat, telefonisch (0800 020 98 00) of via onderstaand formulier.

  1. Vraag over onze pinautomaten
  2. Vraag over onze service
  3. Vraag over onze transactieverwerking
  4. Vraag over extra accessoires
  5. Heeft u een andere vraag?


Vraag over onze pinautomaten?

Ons budget-lijn pinautomaten zijn uitstekend om met een kleine investering eerst aan te kijken wat het pinnen nou daadwerkelijk doet voor uw bedrijf. Eenmaal overtuigd van de voordelen van een pinautomaat binnen uw bedrijf kunt u direct besluiten om bij ons een nieuwe pinautomaat aan te schaffen of voor lange termijn te huren.

Heeft u interesse in een budget pinautomaat, neem dan contact met ons op via 088 020 98 10 of doe een aanvraag via onderstaand formulier.

Wanneer u in één keer meerdere pinautomaten wilt aanschaffen, zijn wij altijd bereid om een persoonlijke aanbieding te doen. U kunt dan het beste contact met ons opnemen via 088 020 98 10 of onderstaande aanvraag in te vullen.

Wij kunnen u binnen 24 uur laten starten met pinnen. Wanneer wij het aansluitdossier voor 14:00 correct hebben ontvangen, dan wordt uw pinautomaat morgen nog geleverd!

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw leverdatum zelf aan te geven, eventueel op het tijdsstip dat voor u het beste uit komt. U krijgt 30 minuten voor de levering een Sms-bericht van onze koerier, zodat u altijd weet wanneer hij komt.

Wilt u direct starten? Bel ons dan op 088 020 98 10 en laat het snel regelen. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan wordt u zo spoedig mogelijk opgebeld.

Voor mobiel gebruik hebben de Vx680, de betrouwbaarste mobiele pinautomaat in de markt. Er zijn twee opties beschikbaar voor de Vx680, een Wi-Fi pinautomaat of een GPRS pinautomaat. De Vx680 Wi-Fi maakt verbinding met uw lokale Wi-Fi verbinding. De Vx680 GPRS maakt gebruik van een KPN sim-kaart om echt door het hele land te kunnen pinnen.

De afweging om een Wi-Fi of een GPRS te nemen hangt af van uw onderneming. Gebruikt u de pinautomaat op één locatie, dan is het voordeliger om de Vx680 Wi-Fi aan te schaffen. Heeft u handel bij de klant of op de markt, dan is de Vx680 GPRS voor u de beste optie.

Wilt u meer weten over deze automaten, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of door te bellen met 088 020 98 10.

Nee, alleen voor de vaste pinautomaten, de Vx520 of de Vx520 + Vx820 heeft u een vaste internetverbinding nodig. Wanneer u hier (nog) geen beschikking over heeft kunt een mobiele pinautomaat aanschaffen op Wi-Fi of GPRS.

Jazeker, speciaal voor de koppeling met een kassasysteem hebben wij de Vx520 + Vx820 in ons assortiment. Deze pinautomaat kan gekoppeld worden met de meest voorkomende kassasystemen. Daarnaast werken wij ook met verschillende partners samen die per branche geselecteerd zijn.

Bent u benieuwd of de Vx520 + Vx820 met uw huidige kassa gekoppeld kan worden? Neem dan direct contact op via 088 020 98 10 of doe een informatie aanvraag aan de onderzijde van deze pagina.

De kosten van een pinautomaat hangt af van het type pinautomaat en of u wilt gaan huren of kopen. Naast de maandelijkse huurprijs of eenmalige aanschafprijs is ook de service en de transactieverwerking een onderdeel voor het starten met pinnen.

Het is mogelijk dat de markt voor pinautomaten nog onbekend is voor u. Wij helpen u graag en hebben daarom alle kosten opgesteld waarmee u eventueel rekening moet houden.

Wilt u weten wat voor u het totaalplaatje wordt? Vraag via onderstaande informatie aanvraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen graag contact met u op. Weet u nog niet wat voor type pinautomaat u wilt? Laat ons u opbellen, wij stellen graag een op maat gemaakte offerte op!


Vraag over onze service?

U kunt op onze service pagina alles terugvinden over ons service pakket. Hier leggen wij precies uit wat u van ons kunt verwachten!

Is er iets met uw pinautomaat aan de hand en heeft u onze premium service aangeschaft? Dan kunt u ons zonder extra kosten bereiken. Bel ons via 088 020 98 20 en wordt direct geholpen met uw probleem!

Jazeker! Met onze premiumservice kunt u ons altijd bereiken. Op werkdagen zijn wij tussen 08:00 en 21:30 te bereiken en in de weekenden tussen 10:00 en 17:30. Zijn er complexe problemen met uw pinautomaat, dan lossen wij dit op werkdagen binnen 24 uur op (mits voor 14:00 gemeld).

Bij de installatie van een pinautomaat komt best veel kijken. Wanneer u uw pinautomaat bij ons bestelt, zorgen wij er voor dat de pinautomaat volledig gebruiksklaar wordt gemaakt voor uw onderneming.

U hoeft bij levering de pinautomaat alleen nog maar aan te zetten en eventueel aan te sluiten op uw vaste internetverbinding. U kunt vervolgens direct beginnen met pinnen!

Wij kunnen dit vaak al binnen 24 uur voor u regelen. Wilt u dus morgen nog een pinautomaat hebben, neem dan voor 14:00 contact met ons op via 088 020 98 10 of via onderstaande aanvraag. Het is ook mogelijk om de pinautomaat bij ons in Amersfoort op te halen, zo heeft u nog sneller uw pinautomaat bezit.

Door onze service overeenkomst bent u altijd voorzien van een werkende pinautomaat. Wij leveren u de mogelijkheid om ons altijd te kunnen bereiken, dus ook in de avonduren en in de weekenden. Dit noemen wij onze Premium service. Onder de service vallen ook de verplichte software- en veiligheidsupdates zodat uw pinautomaat altijd up-to-date blijft.

Wanneer er iets aan de hand is met de software van de pinautomaat, dan lossen wij dit vaak telefonisch direct met u op. Is er een probleem met de hardware, dan ruilen wij de pinautomaat op werkdagen binnen 24 uur om (mits voor 14:00 gemeld). Hierdoor kunt u blijven pinnen en loopt u geen omzet mis.

Heeft u vragen over onze premiumservice, neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen u graag uit wat wij voor onze klanten betekenen. U kunt ons direct bellen via 088 020 98 10 of door onderstaande aanvraag in te vullen.


Vraag over onze transactieverwerking?

Op onze pagina over Transactieverwerking hebben wij alles beschreven over onze vergunning en de pinbundels.

Nee, alles gaat via PinDirect. Hierdoor betaalt u alleen voor de automaat, de service of de transactieverwerking en niets meer aan de bank. Wij zijn uw alles-in-een aanbieder waardoor u altijd één aanspreekpunt heeft.

Nee, wij vinden dat het inzien van uw rapportages een normale zaak moet zijn. Hiervoor hebben wij de klantenportal opgesteld waarin u al uw transacties terug vindt.

Jazeker, al onze pinautomaten zijn geschikt om creditcards en/of giftcards te accepteren. De creditcards worden mogelijk gemaakt via onze partner Paysquare. Dit moet daarom wel eerst aangevraagd worden bij onze support afdeling.

Alle Pinautomaten van Pindirect kunnen naast debetkaarten, ook creditcards en/of giftcards accepteren. Dit wordt mogelijk gemaakt via onze partner Paysquare. Na aanvraag ontvangt u van Pindirect een aansluitdossier voor creditcardacceptatie, deze kunt u getekend terugsturen naar Pindirect. Dit is geheel kosteloos, u betaalt alleen een percentage per transactie.

Wilt u creditcards en/of giftcards accepteren? Bel dan onze support afdeling via 088 020 98 20 of vul onderstaande aanvraag in.

Jazeker, maar alleen wanneer u een eenmanszaak hebt is het mogelijk om de uitbetaling op uw privérekening te laten bijschrijven. Bij overige rechtsvormen is een zakelijke rekening verplicht.

Ja hoor, u kunt uw bundel kosteloos twee keer per jaar omzetten naar uw gewenste bundel. Heeft u een seizoensgebonden onderneming, dat is geen probleem met onze bundels. Hierdoor betaalt u nooit te veel! Neem hiervoor contact op met onze support afdeling 088 020 98 20 of vul onderstaand aanvraag in.

De transacties worden dagelijks verwerkt via onze Stichting Derden Gelden, vervolgens wordt de uitbetaling dagelijks overgemaakt naar uw bank. Heeft u een tijdelijke pinautomaat gehuurd, dan gebeurd de uitbetaling twee maal per week, op dinsdag en donderdag.

Heeft u vragen over het tijdelijk huren van een pinautomaat, vul dan onderstaande aanvraag in of bel met 088 020 98 10.

Met de vergunning voor het uitoefenen van het bedrijf van betaaldienstverlener van De Nederlandsche Bank, waarborgen wij een zorgvuldige en efficiënte verwerking van uw Pintransacties.

Wij hebben de gegevens van de transactieverwerking al binnen 24 uur geregeld. Dus u hoeft niet onnodig te wachten op uw pinautomaat!

Omdat uw transacties bij ons verlopen, heeft u echt een alles-in-één aanbieder. Hierdoor werkt u dus niet met meerdere partijen waardoor u van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

Bij PinDirect krijgt u uw rapportages gratis in te zien. Waar u bij de bank vaak nog extra kosten in rekening worden gebracht voor het inzien van uw transacties. Via onze klantenportal kunt u altijd uw rapportages bekijken. De log-in naar de klantenportal is standaard bovenaan de pagina te vinden.

Met de vergunning voor het uitoefenen van het bedrijf van betaaldienstverlener van De Nederlandsche Bank kunnen wij uw transacties verwerken. U heeft daardoor altijd één aanspreekpunt voor alles wat met uw pinautomaat te maken heeft. U wordt daardoor nooit van het kastje naar de muur gestuurd.

De transacties worden verwerkt via onze Stichting
Derden Gelden van Cyber & Mason. Aan de hand van maandelijkse transactiebundels betaalt u een tarief voor de transacties. De transacties zijn allemaal gratis in te zien in de online rapportage. U kunt daardoor altijd zien wat er bij u per dag gepind is.

Heeft u nog geen verwachting van het aantal transacties wanneer u start met pinnen? Dan bieden wij u een gratis pinadvies aan, hierdoor pint u de eerste maand geheel gratis. Vervolgens weet u wat u ongeveer kunt verwachten en daar stemmen wij uw pinbundel op af.

Heeft u hier meer vragen over? Bel ons op 088 020 98 10 of stel hier uw vraag.

PinDirect verkoopt en verhuurt pinautomaten voor permanent en tijdelijk gebruik. Onze pinautomaten worden gebruikt voor acceptatie van pintransacties door o.a. horeca en winkeliers, maar ook door standhouders op tijdelijke evenementen.


Indien u C&M* PinDirect of C&M* [bedrijfsnaam] op uw bankafschrift ziet staan heeft u bij een klant van Cyber & Mason / PinDirect gepind.
Indien u niet kunt herinneren waar deze pintransactie is voldaan kunnen wij dit gemakkelijk voor u terugvinden.

Vraag hier inzicht in uw transactieVraag over extra accessoires?

U kunt via www.pin.nl gratis promotiemateriaal laten opsturen.

Wij hebben bijna alle accessoires beschikbaar die u wenst te hebben bij uw pinautomaat. Denk aan pinrollen, kabels & stekkers, dockingstations, accu's en voedingen. Bij elk product op de webshop www.pinwinkel.nl staat een type naam van een pinautomaat. Zo besteld u altijd de juiste producten.

Dit is helaas niet meer mogelijk, om de bestellingen sneller te laten verlopen zijn wij over gegaan op het online bestellen via Pinwinkel.nl. Hierdoor heeft u vaak de volgende werkdag uw pinrollen, docking stations, accu's of andere accessoires nog in huis!

Voor alle accessoires kunt u terecht op onze webshop Pinwinkel.nl, besteld u voor 14:30 dan kunnen wij uw bestelling nog binnen 24 uur leveren.


Staat uw vraag er niet tussen?

Wij helpen u graag verder. Stel uw vraag via onze webchat, telefonisch via 0800 020 98 00 of via onderstaand formulier! 

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down