Pin Pakket Compleet stopt

Ben jij een klant bij ING en maak je gebruik van het Pin Pakket Compleet? Dan moet je snel handelen om een nieuw pinapparaat aan te schaffen. Het Pin Pakket Compleet stopt namelijk per 1 april 2024. Dat betekent dat na deze datum jouw klanten niet meer bij jou kunnen pinnen. 

Hoe kan ik dit voorkomen?

Wij beschikken over een uitgebreid aanbod van moderne pinapparaten waarmee je gegarandeerd bent van nog jaren pinplezier. Daarnaast kunnen wij ook de transactieverwerking voor je doen. Zo heb je een volledig pakket in één. 

Wat bieden jullie aan?

Als je alleen een nieuw pinapparaat wilt kan je simpelweg een pinapparaat aanschaffen, dit gaat gepaard met een servicecontract. We hebben een uitgebreid aanbod aan vaste en mobiele pinapparaten. Zo zit er altijd iets tussen wat bij jouw onderneming past. Mocht je ook jouw transactieverwerking bij ons onderbrengen dan kan je met één van onze medewerkers een passende pinbundel bepalen. Zo betaal je nooit teveel en heb je een transactietarief wat past bij jouw bedrijf!

Is overstappen moeilijk?

Nee hoor dat valt hartstikke mee! Je vult simpelweg bij ons het formulier in en zegt het contract bij ING op. Je zal gevraagd worden om je te identificeren en jouw bedrijfsgegevens aan te leveren. Dit is onderdeel van ons verplichte KYC-proces. Zodra je dit allemaal hebt aangeleverd hoef je in principe niks meer te doen. Zodra je door de KYC-check bent zal één van onze medewerkers contact opnemen om een leverafspraak te maken. 


Interesse gekregen? Bekijk dan hier ons aanbod!

Over de schrijver
PinDirect is sinds 2006 de betaaldienstspecialist voor het MKB. Wij zijn uw alles-in-één dienstverlener en leverancier van complete betaaloplossingen. Wij regelen voor u de hardware, de software, de communicatie, de service, de transactieverwerking en de transactierapportage.
Reactie plaatsen

Bekijk direct onze pinautomaten

Dé betaaloplossing voor uw onderneming. Bekijk onze pinautomaten of neem direct contact op voor persoonlijk advies.