CCV pinautomaat kopen?

CCV pinautomaat kopen?

Een CCV pinautomaat kopen hoeft niet per se bij CCV zelf. PinDirect maakt ook gebruik van de CCV pinautomaten (Verifone). De apparatuur van CCV is specifiek uitgekozen voor verkoop van onze totale betaaloplossingen, en is uiteraard een belangrijk onderdeel van het totaalpakket voor het accepteren van pintransacties dat wij aan MKB’ers leveren. In Nederland is de Verifone één van de meest gebruikte pinautomaten in de markt. In de volksmond van ondernemers ook wel de CCV pinautomaat genoemd. Dat is niet vreemd omdat CCV distributeur is van Verifone en wereldwijd marktleider is in betaalsystemen. CCV behoort tot de grootste pinautomaat leveranciers van Europa en is dan ook de grootste in Nederland. En dat is zeker te danken aan de kwaliteit van Verifone apparatuur.

Waarom kiezen wij voor CCV pinautomaten?

CCV verzorgt in Nederland de software op de apparatuur van Verifone, zodat op die manier de best bruikbare pinautomaat tot stand komt. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat het C-TAP protocol toegevoegd wordt aan de pinautomaat. De pinautomaat kan dan pas goed en veilig functioneren en voldoet volledig aan de Nederlandse eisen.
Om uw pinautomaat werkzaam te krijgen moet uw pinautomaat voorzien zijn van de juiste protocollen en aan de certificering voldoen.
In de geschiedenis als leverancier van betaaloplossingen hebben wij met verschillende apparatuur en derde partijen gewerkt. Vanuit onze ervaring hebben wij bewust keuzes gemaakt. De CCV pinautomaten zijn als beste uit de vergelijking gekomen qua hardware en software kwaliteit. De apparatuur staat bekend om zijn robuustheid en modern uiterlijk. De pinautomaten beschikken over sterke processors, hebben een lange batterijlevensduur en zijn tevens gemaakt van steviger materiaal. Dit allemaal bij elkaar zorgt voor een lagere foutgevoeligheid. De basis die Verifone levert aan CCV is dus enorm betrouwbaar. Niet voor niets is de apparatuur als één van de eerste geschikt gemaakt voor het contactloos betalen. Gaat u pinnen via de CCV apparatuur, dan profiteert van het verschil in kwaliteit:
 • Minimale wachttijd bij transacties;
 • Krachtige processor en lange batterijlevensduur;
 • Duurzaam en gebruiksvriendelijk design;
 • Beschikt over alle internationale standaarden qua betaling acceptatie (EMV, NFC en MSR).

Het totale pakket van PinDirect

Als alles-in-één leverancier willen wij het beste uit verschillende werelden halen. We zijn dan niet alleen een alternatief voor pinnen bij CCV of de bank. We bieden ook echt een specifiek pakket waarmee we de ondernemer verder helpen. Wij willen onze klanten de best mogelijke totaaloplossing bieden. Een CCV pinautomaat kopen hoeft dus niet persé bij CCV zelf, maar kan ook bij een externe partij als PinDirect gebeuren.
De pinautomaat zelf is maar een klein onderdeel van het starten met pinnen. Er komen nog meer zaken bij kijken die wij allemaal voor u opvangen.
Wat zit er in het pakket:
 1. Transactieverwerking van uw inkomsten
 2. Service over uw pinautomaat
 3. Netwerk verbinding (bij mobiel)
Bekijk onze totaal oplossing

Transactieverwerking

Naast de apparatuur verzorgen wij ook passende transactieverwerking, waarbij wij het de klant zo eenvoudig makkelijk maken. Een onderdeel hiervan is de dagelijkse uitbetaling en gratis transactieportal. Heeft u wel eens aan de volgende opties gedacht:
 • Exporteren van uw pintransacties voor uw boekhouding;
 • Toevoegen van referenties voor facturen of voor werknemers;
 • Accepteren van gift- en loyalty cards.
Lees hier meer over pinautomaat transactieverwerking.

Service

Net zo belangrijk als de pinautomaat is de service die wij leveren. Als team hebben wij het doel om net een stapje harder voor u te lopen dan de concurrentie. Daardoor kunnen wij de CCV pinautomaten binnen 24 uur leveren en zorgen wij dat dit geheel Plug & Play gebeurd. U hoeft zelf alleen de stekker en internet aan te sluiten en u kunt direct starten. Tijdens uw serviceovereenkomst staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor u klaar. De belangrijkste prioriteit is dat uw pinautomaat het doet en gegarandeerd veilig kan pinnen. Hiervoor zorgen we bijvoorbeeld ook dat uw pinautomaat altijd up-to-date en veilig blijft.
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Snelle 24 uur levering
 • Één aanspreekpunt voor al uw zaken
 • 24-uurs omruilservice
 • Automatische software- en veiligheidsupdates
Wist u dat 96% van onze klanten ons adviseert bij mede-ondernemers! Benieuwd naar de ervaringen? Lees hier de reacties.
Lees hier meer over het service overeenkomst

Bereikbaarheid

Bij mobiele CCV pinautomaten is het ook noodzakelijk dat u toegang heeft tot een stabiel netwerk. Ook daarvoor hebben wij een leverancier gezocht die hierin kan voorzien. Na testen van verschillende aanbieders zijn wij uitgekomen op simkaarten van KPN. De keuze hierop is gebaseerd op de stabiliteit en netwerk dekking in Nederland.
Weten of KPN ook u zekerheid voor uw netwerkverbinding geeft, bekijk de dekkingskaart.
Lees hier meer over uw verbindingsmogelijkheden.

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u een CCV pinautomaat kopen, dan kan dat ook bij PinDirect, dan verzorgen wij alles voor u! U hoeft zich niet meer druk te maken over installatie, aansluiting op het betalingsverkeer of acceptatie van overige (credit) kaarten. We zorgen dat u een pinautomaat koopt met zekerheid. En dat kan allemaal de volgende werkdag nog in orde zijn gemaakt. U heeft dus niet met lange levertijden te maken en wordt nooit van het kastje naar de muur gestuurd.
Heeft u haast met uw bestelling? Dit volledige pakket kan voor u in één keer en binnen 24 uur geregeld worden!
Vergelijk onze producten
Reactie plaatsen