Hulp nodig? Bel ons op 088 020 98 10 of laat u door ons terugbellen!
Bel mij op!

Page content

Verifone Vx670

Verifone Vx670

Verifone Vx670 doos

De Verifone Vx670 is één van de kleinste alles-in-één betaaloplossingen ter wereld. Door het compacte design met helder verlicht scherm en ergonomische toetsen is deze pinautomaat zeer gebruiksvriendelijk en bovendien erg veilig in gebruik. Met het KPN netwerk en een sterke accu kunt u deze automaat in heel Nederland gebruiken.

De automaat is gecertificeerd tot april 2019.De Verifone Vx670 is alleen verkrijgbaar in een budget pakket.
↳ Bekijk hier de Vx670 productpagina

LET OP: De certificering van deze pinautomaat verloopt op 30 april 2019. Na die datum mag deze pinautomaat niet meer gebruikt worden. Meer informatie

De Verifone Vx670 in de praktijk:

Door het compacte design is deze pinautomaat zeer geschikt voor betalingen in restaurants en bars. Maar ook voor mobiele activiteiten, zoals koeriersdiensten, is deze pinautomaat de perfecte betaaloplossing. De pinautomaat is stevig en robuust, zodat hij zelfs geschikt is voor de meest veeleisende condities.

De verifone Vx670 komt uit de vorige generatie Verifone modellen. Deze modellen zijn daardoor helaas nog niet geschikt voor het contactloos betalen. Voor de toekomst is de Vx670 daarom niet het meest ideale model, omdat het contactloos betalen het snelst groeiende betaalmiddel van Nederland is.

De opvolger: Verifone Vx680

De opvolger van de Verifone Vx670 is de Vx680. De Vx680 is niet alleen in GPRS verkrijgbaar, maar nu ook in Wi-Fi! Bekijk hier de Vx680. De Vx680 is niet alleen sneller, hij heeft ook de beschikking over een Full-color Touchscreen en een NFC chip om contactloos te betalen.

Wilt u uw pinautomaat upgraden naar de Vx680, neem dan contact met ons op via 088 020 98 10, of laat u opbellen. Wij doen graag een inruilaanbieding voor u zodat u direct een pinautomaat heeft die klaar is voor de toekomst. Zo kunt u contactloze betalingen voldoen, bent u altijd en overal mobiel en kunt u pinnen tot 2025!

Ook starten met pinnen?

Bent u op zoek naar een de Verifone Vx680 GPRS of Verifone Vx680 Wi-Fi? Kom dan via de productpagina met ons in contact, dan helpen wij u direct verder.

Bekijk de productpagina

    Comment Section

    0 reacties op “Verifone Vx670

    Plaats een reactie


    *


    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.